Home  >  Nieuws   >  D66 presenteert de Nieuwe kaart van Nederland

D66 presenteert de Nieuwe kaart van Nederland

08 mei 2010

Vanmorgen vond in Haarlem de officiële aftrap van de D66-campagne plaats. D66-lijsttrekker Alexander Pechtold presenteerde bij deze gelegenheid de Nieuwe kaart van Nederland. Op deze kaart laat D66 zien hoe zij Nederland wil veranderen.

Voor een eerlijke kans op een opleiding, een baan, een huis. Voor innoveren in duurzame energie en een overheid die er is voor de inwoners.Pechtold: “Mijn drijfveer is om simpele dromen weer uit te laten komen. Een uitdagende opleiding, een motiverende baan, een leuk huis en een leuke buurt. Niet alleen voor mensen zelf, maar ook voor hun kinderen”. De campagne van D66 staat in het teken van verandering en keuzes maken. Na drie jaar stilstand, de financiële crisis en met de toenemende vergrijzing zijn hervormingen noodzakelijk. De komende weken zal D66 het land in gaan met een eerlijk verhaal over de keuzes waar Nederland voor staat. Zie meer: http://www.d66.nl/andersja/item/de_nieuwe_kaart_van_nederland

Blijt op de hoogte

Er gebeurt veel in de politiek, en ik geef je graag mijn perspectief. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Gelieve eneter juiste e-id
jan paternotte
Janpatimage