Home  >  Nieuws   >  D66 benoemt Paternotte tot campagneleider

D66 benoemt Paternotte tot campagneleider

12 okt 2009 D66 benoemt paternotte tot campagneleider

D66-duoraadslid Jan Paternotte (25) is benoemd tot campagneleider. Samen met campagne-manager Ingo Piepers en voorzitter Teun Gautier gaat hij lijsttrekker Ageeth Telleman versterken tijdens de gemeenteraadscampagne.

Het sociaal-liberale duoraadslid in de gemeenteraadsfractie van D66 werkte eerder voor RTL Nieuws, was voorzitter van de Jonge Democraten en voerde campagne voor Barack Obama in de Amerikaanse staat Ohio. Paternotte is vol vertrouwen over de kansen van D66: “Deze campagne zal gaan over hoe het anders kan in Amsterdam. Een overheid met minder geld moet meer vertrouwen geven aan Amsterdammers en eerlijk zijn over moeilijke keuzes.”

Lijsttrekker Ageeth Telleman is blij dat de campagneorganisatie is versterkt met het jonge talent: 'Jan heeft als duoraadslid bewezen belangrijke thema’s op de politieke agenda te kunnen zetten. Hij brengt het talent en de vernieuwingsgeest waar Amsterdam aan toe is” Paternotte maakte als duoraadslid naam door zijn voorstel het Openbaar Vervoer tweetalig te maken.

Blijt op de hoogte

Er gebeurt veel in de politiek, en ik geef je graag mijn perspectief. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Gelieve eneter juiste e-id
jan paternotte
Janpatimage