Home  >  Jan in de media   >  Debat over vernieuwing in De Rode Hoed

Debat over vernieuwing in De Rode Hoed

17 mei 2010

Een nieuwe Tweede Kamer. Nieuwe parlementariërs. Maar zal dat uiteindelijk iets uitmakenAan de vooravond van de verkiezingen praten vier ambitieuze nieuwkomers op de kandidatenlijsten over hun ambities, het gezag van de politiek, de bezuinigingen en de herinrichting van ons land. Kunnen nieuwe Kamerleden ook vernieuwing brengen in Den Haag

Maandag 17 mei 2010, 20.15 uur in De Rode Hoed in Amsterdam. Routebeschrijving en kaarten bestellen via de website van De Rode Hoed. Op deze door NRC Handelsblad en De Rode Hoed georganiseerde avond zal Jan Paternotte in debat gaan met drie andere nieuwskomers hoog op de kandidatenlijsten: Ahmed Marcouch (PvdA), Betty de Boer (VVD), en Liesbeth van Tongeren (GroenLinks). De door NRC gestelde permisse is dat de politiek in het Nederland voor majeure veranderingen staat. De gespreksleiding is in handen va Joost Oranje, chef politieke redactie van NRC Handelsblad. De debatreeks `Haags debat aan de gracht` is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Democratie en Media.

Blijt op de hoogte

Er gebeurt veel in de politiek, en ik geef je graag mijn perspectief. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Gelieve eneter juiste e-id
jan paternotte
Janpatimage